Amb el tancament de la votació d'octubre, el Premi Cotxe de l'Any dels Lectors 2017 d'Editorial Prensa Ibérica i La Vanguardia ja té als seus sis candidats. Un guardó que s'ha recolzat de nou a la web, com a punt de trobada per a tots els participants. En aquest portal han aparegut al llarg de tot l'any les últimes novetats que s'han anat incorporant al sector de l'automòbil, per conformar una àmplia llista de res menys que 30 aspirants a entrar a la definitiva votació final.

D'aquesta manera, els lectors han pogut conèixer mensualment a través dels diversos suplements de motor dels diaris que componen el grup Editorial Prensa Ibérica, mitjà al qual pertany el Setmanari de l'Alt EMPORDÀ, i La Vanguardia, i de l'esmentada web, els últims models que han arribat al mercat, i decantar-se per els seus favorits. Un procés inicial al que li ha seguit la selecció per part dels coordinadors de la informació de motor dels mitjans participants, els quals han elegit els sis finalistes d'aquesta dotzena edició: Jaguar F-Pace, Renault Mégane, Seat Ateca, Audi Q2, Renault Scénic / Grand Scénic i Opel Mokka X.

Així doncs, aquests vehicles entren de ple en la lluita per obtenir la distinció de "Cotxe de l'Any dels Lectors" aconseguida en anteriors edicions pels Audi A8, Q5 i Q3, BMW Sèrie 5, Alfa Romeo 159, Citroën C4, Ford Mondeo en dues ocasions, Seat Ibiza, Volvo V40, Peugeot 3008 i els Opel Astra, per partida doble i Meriva.

Així doncs, fins al proper 15 de desembre, es va a celebrar aquesta última votació de la qual sortirà el Cotxe de l'Any dels Lectors 2017. Des del dia 1 de novembre, la pàgina web va començar a registrar els primers vots què decidiran quin model engrossirà la llista de guanyadors d'aquest ja consolidat guardó. Una participació la dels usuaris que tornarà a ser recompensada amb la celebració de nous sortejos de vals per a la xarxa oficial de Bosch Car Service.