El concessionari Interdièsel, representant de Nissan per a la comarca de l'Alt Empordà, ja té a disposició de tots els seus clients el nou pick-up Navara, un vehicle polivalent d'última generació que permet cobrir un llarg ventall de possibilitats, des de l'oci fins al transport del dia a dia, passant per les necessitats professionals o les esportives.

Aquest model, a l'Estat espanyol, disposarà de 3 carrosseries: un doble cabina amb 5 còmodes places; una versió King Cab amb 2 places del darrere d'ús ocasional i una àmplia caixa de càrrega i una versió xassís cabina amb el bastidor del darrere on carrossar el que el client necessiti.

A més, hi ha quatre graus d'acabat: Visia, Acenta, N-Connecta i Tekna, des de les versions més bàsiques fins a les versions més equipades. Tots ells ofereixen excepcionals nivells d'equipament i disposen de set coixins de seguretat, gestió electrònica del diferencial, ajudes electròniques per a la circulació off-road com l'assistent d'arrencada en pendent i alçavidres elèctrics.

Avui en dia cada vegada més els clients busquen fer el seu propi cotxe d'acord seus gustos i les seves necessitats. Per això Nissan ha creat un programa de personalització que compta 125 referències originals, que es complementaran amb proveïdors locals però homologats per Nissan.

La gamma oficial d'accessoris del NP300 Navara inclou elements essencials com les barres de protecció, els protectors de caixa en plàstic o alumini així com un pis extraïble per a la caixa i un hard top per a la zona de càrrega de nou disseny que proporciona seguretat i protecció per a la càrrega. Per als clients que vulguin personalitzar l'aspecte del seu vehicle, Nissan ofereix així mateix una àmplia sèrie d'elements, entre ells llandes d'aliatge, rails laterals i acabats cromats.

Una garantia líder

La introducció de la nova Garantia de Fàbrica de 5 anys o 160.000 km inèdita en el mercat per al nou NP300 Navara és la demostració de la qualitat del vehicle i proporciona un plus de tranquil·litat als clients. Dissenyat com un vehicle multisegment, crossover, es fusiona amb la llegendària practicitat Nissan Dissenyat i posat a punt per respondre a les necessitats i preferències del mercat europeu i fabricat a la planta de Nissan a Barcelona, l'NP300 Navara en les seves dues variants, King Cab i Doble Cab s'ha dissenyat per oferir un estil robust i esportiu, amb una barreja de superfícies còncaves i convexes que li proporcionen un aspecte atractiu i dinàmic. La graella en forma de V pròpia de Nissan i els fars de dia de LED en forma de bumerang són dos dels trets típics de disseny de Nissan que trobem en el vehicle.

Per demostrar l'enfocament innovador del disseny de l'NP300 Navara, aquest nou model disposa d'un dels més complets tractaments aerodinàmics aplicats fins ara en un pick-up. Cada àrea del disseny s'ha estudiat i desenvolupat per crear una forma amb un bon coeficient aerodinàmic CdA, ara és un 3,6% inferior al model precedent.

El nou habitacle proporciona una conducció de primera classe on cada element de la cabina ofereix la més alta qualitat, el màxim confort, un gran espai i una gran practicitat per al conductor i els passatgers.

Motors i transmissió

Aquesta nova generació del Navara disposarà de motors i traccions 4x2 o 4x4 a més de la possibilitat de triar entre un canvi manual de 6 marxes o un automàtic de 7 velocitats. El nou motor dCi de 2,3 litres del nou NP300 Navara és un 24% més eficient que la unitat a la qual substitueix en l'anterior model i és el més net i el més econòmic del segment. Disponible en dos nivells de potència, amb 160 i 190 CV, la versió més potent introdueix la tecnologia de dos turbocompressors, primícia per a Nissan en aquest segment.

Gràcies a la notable reducció del consum, els clients es beneficiaran d'uns costos d'utilització excepcionalment reduïts i de la consegüent disminució de les emissions de CO2. Els propietaris del nou NP300 Navara s'estalviaran prop de 1.500 euros en 3 anys o 60.000 km respecte al model anterior.