Amb l'objectiu d'adaptar-se a la demanda dels clients i d'un segment, el C-SUV, més madur, Toyota presenta el nou RAV4 Hybrid, la variant híbrida d´un dels pioners dels tot camí. El RAV? Hybrid, el més potent dels RAV4 venuts fins ara per Toyota a Europa, ofereix un sistema híbrid combinat Full Hybrid en el qual un motor de gasolina de cicle Atkinson s'uneix a un altre propulsor elèctric per oferir una potència total de 197 CV.

El nou RAV4 Hybrid pot disposar de tracció davantera o total, en aquest cas gràcies a un segon motor elèctric situat en la part posterior que permet disposar de tracció a les quatre rodes (I-Four). Les versions AWD del RAV? Hybrid garanteixen una major tracció i ofereixen una capacitat de remolc de 1.665 quilograms.

Gràcies als seus 197 CV, la nova variant híbrida de la gamma RAV4 combina una acceleració de 0 a 100 km/h en només 8,3 segons amb un consum capdavanter en la seva categoria: amb prou feines 4,9/100 km. El nou RAV4 disposa d´una tercera opció (Sport) pel que fa als tipus de conducció, juntament amb els anomenats ECO i EV. Això permet obtenir sensacions més esportives, especialment si se selecciona la funció de canvi seqüencial Shiftmatic de la transmissió.

El RAV? Hybrid inclou múltiples novetats tecnològiques, des del monitor de visió panoràmica que ofereix una imatge de 360 graus per facilitar les maniobres fins al dispositiu d'alerta de trànsit encreuat posterior, que funciona gràcies al radar posterior d'ones mil·limètriques amb un abast de fins a 60 metres, que també permet disposar d'un sistema detector d'angle mort.

A l'apartat de seguretat sobresurt el Toyota Safety Sense, amb sistema de seguretat precol·lisió i una funció de detecció de vianants, avisador de canvi involuntari de carril, control de creuer adaptatiu, control intel·ligent de llums de carretera i sistema de reconeixement de senyals de trànsit.

El nou RAV4 Hybrid suposa el complement perfecte a les altres dues variants de la gamma RAV4. Es tracta del RAV4 150D, que munta un nou motor turbodièsel 2.0 D-4D de 143 CV, i el RAV 150, que equipa una unitat de gasolina 2.0 Valvematic de 151 CV.