Ferrari Land, el nou parc temàtic que obrirà portes a principis del 2017 a PortAventura, ha donat a conèixer aquest dilluns un vídeo i imatges virtuals de les futures instal·lacions. Una de les atraccions estrella serà un accelerador vertical de 112 metres -que batrà Shambhala com la muntanya russa més alta d´Europa- que permetrà experimentar les sensacions de la Fórmula 1, amb una acceleració de 180 km/h en només cinc segons. A més, el parc dedicat al Cavallino Rampante inclourà dues torres de rebot de més de 55 metres d´alçada, un circuit de carreres familiar de 570 metres de longitud i vuit simuladors, dos dels quals infantils. Amb una inversió que rondarà els 100 MEUR, Ferrari Land ocuparà una superfície de 60.000 quadrats.

L´àrea temàtica es completarà amb nous atractius que es donaran a conèixer en els propers mesos. Per ara, també ha transcendit que l´àrea dedicada a la firma de Maranello inclourà les façanes d´edificis italians com el Coliseu, la Scala o el Campanile de San Marcos, així com una recreació de la Itàlia més tradicional, restaurants i botigues ubicades en un edifici inspirat en la fàbrica real d´Enzo Ferrari.

Després del llançament de la nova marca, PortAventura World Parks & Resort ha presentat aquest dilluns un nou web amb més continguts multimèdia i un espai personal adreçat a obtenir la fidelització dels clients. La companyia ha reservat un espai al web per a Ferrari Land, on mostra un vídeo i imatges virtuals del futur parc. A més, durant tot aquest any es podrà seguir l´evolució de la construcció del parc.