Amb un aspecte esportiu i elegant, el nou model britànic es presenta amb una gamma més atractiva i completa disposada a transformar el segment dels SUV de luxe. L'Evoque es posiciona com el Range Rover més petit, lleuger i eficient fabricat per la marca. Construït sota la premissa d´oferir una conducció dinàmica i lleugera, l´Evoque té la possibilitat de m untar dues traccions diferents (4x2 i 4X4), així com carrosseries de tres i cinc portes.

Aquesta última, amb un aspecte esportiu i elegant, està realçada per assolir més funcionalitat per a tota la família, respecte al model cupè de 3 portes, de manera que es crea una gamma més atractiva i completa.

Baby Range Rover

La segona variant de l'Evoque ofereix una nova interpretació del disseny del concept car «LRX», del qual obté l'espectacular forma dinàmica de l'original cross-cupè.

Dimensions gairebé inalterades

Amb una altura de 30 mm més gran que la versió cupè, el Range Rover Evoque de 5 portes afegeix més espai i versatilitat a l'habitacle. Els passatgers situats en els seients del darrere es beneficien de 50 mm extra d'espai per a les espatlles i el cap. El resultat és un ambient m és gran de l'habitual si el comparem amb altres tradicionals berlines esportives.

La capacitat del maleter es pot ampliar fins als 1.445 litres. Un sostre fix panoràmic de vidre augmenta la sensació d'espai, aire i confort dins de l'habitacle. Resulta visualment més espaiós, a més d'omplir l'interior amb llum natural.

De moment, tres motors

Les dues versions de 3 i 5 portes reforcen el compromís de Land Rover amb la sostenibilitat mediambiental. Per aquest motiu s´ha buscat que l´Evoque optimitzi cada gota de carburant.

Els usuaris poden elegir entre l'actualitzat turbodièsel de 2.2 litres amb potències de 150 CV o 190CV. En el model de 5 portes, la versió amb tracció 4x2 manual del turbodièsel de 2.2 litres amb 150CV obté unes emissions de CO2 de tan sols 135 g/km.

L'últim en tecnologia de benzina a Range Rover és l´Si4 2.0 gasolina de 240 CV, que combina la injecció directa de benzina, turbocompressió i doble distribució variable, per facilitar una conducció eficient i unes destacades prestacions.

Així mateix, es pot equipar el vehicle amb l'avançat sistema Adaptative Dynamics que utilitza el Sistema de Suspensió MagneRide, per proporcionar equilibri i un excel·lent balanç.

Malgrat el seu clar enfocament cap a l´asfalt, l´Evoque no deixa de tenir l´ànima aventurera de Range Rover. Així, a més de tenir una àmplia distància amb el terra, té un millor angle ventral i angle de sortida que altres SUV compactes, fet que el beneficia el seu comportament off-road.