Un policia local de Polinyà (Barcelona) va publicar fa uns dies a Facebook un vídeo en el qual es mostrava a un gos saltant al buit des d'un balcó, desesperat després d'haver passat hores al sol i sense aigua que beure, davant la mirada dels veïns i transeünts.

Els agents de la policia local del municipi barceloní recalquen que van rebre "diverses trucades" alertant de la situació del gos i de les seves intencions de saltar de la balconada en el qual estava confinat. "Creiem que, de vegades, hem de publicar aquests vídeos per posar èmfasi als amos dels animals de la responsabilitat que comporten", assegura el departament de Polinyà.

Si bé el vídeo mostra la caiguda del gos des d'una alçada considerable, l'animal no va patir danys greus, gràcies a l'assistència dels ciutadans que es trobaven a la zona. La policia local demana perdó per si les imatges publicades poguessin ferir la sensibilitat d'algunes persones i han pujat a Facebook una sèrie de fotografies que mostren al gos sa i estalvi en una protectora d'animals.