A la majoria dels gats els encanta jugar i per aquest motiu les joguines són una part important a la seva vida. Gràcies als diferents estris, els felins es mantenen actius, desenvolupen el seu equilibri i desperten els seus sentits i les seves capacitats. Hi ha infinitat d'objectes amb els quals s'entretenen o interactuen; alguns pots comprar-los però altres els pots dissenyar tu mateix. A continuació et mostrem un llistat de les joguines per a gats amb mès èxit, segons ZOOPLUS.

Ratolí teledirigit per a gats

Consisteix en un ratolí de joguina teledirigit sobre rodes que estimula l'instint caçador del teu gat i li garanteix la diversió.

Circuits de diversió

Aquesta joguina ajuda a desenvolupar la destresa i l'instint natural de caça de la teva mascota. És expansible i presenta un disseny nou que assegura que el gat s'entretingui.

Pilota que trontolla

Una pilota amb piles, roda i que trontolla. Té plomes naturals i un compartiment per omplir amb catnip, que estimula les ganes de jugar.

Joguines d'esquerra a dreta: Micromouse, Catit Design Senses i Wild Wobbler

Dispensador de llaminadures

El teu gat s'haurà de guanyar les llaminadures abans de menjar-se'ls.

Pilota amb funda

Divertit joguina amb una pilota que gira de forma descontrolada en una funda crepitant per a gats; convida a jugar, caçar i atrapar-la.

Túnel natural per a gats

Divertit túnel per a gats, per jugar i amagar-se, amb un obertura addicional al lateral.

Joguines d'esquerra a dreta: Trixie Cat Activity Turn Around, Funny Ball i Túnel per a gats.

Coixins amb herbes aromàtiques

Joguina de pelfa amb valeriana, espígol, anís i espelta.

Rascadors per a gats

Joguina per a gats, amb forma de lleó i un pal de sisal bicolor, un atractiu cascavell a la cua i una cara de lleó de peluix. Ideal per gatets, ja que els ajudarà a familiaritzar-se amb els rascadors

Plomall multicolor

A tots els gats els agrada caçar i més si el què es mou són plomes salvatges i divertides. Aquesta joguina amb molt color té plomes reals i paper crepitant.

Joguines d'esquerra a dreta: Cor amb valeriana, Rascador en forma de lleó i plomall multicolor.

Fes-ho tu mateix

A Internet pots trobar mil idees de com construir o fabricar amb les teves mans una joguina per a la teva mascota preferida. Segur que t'ho agrairà.