27 de octubre de 2020
27.10.2020
L'Empordà
Vilamalla

Les solucions a la recerca de compravenda amb Negociem Immobiliària

L'agència té com a objectiu trobar l'opció immobiliària més adequada pel comprador i el venedor

26.10.2020 | 18:40
L'empresa està ubicada al polígon industrial Pont del Príncep.

Fent referència al seu nom, Negociem Immobiliària SL és una oficina dedicada a arribar al millor acord entre els compradors i els venedors de naus, terrenys i locals. L'empresa, ubicada al polígon industrial Pont del Príncep de Vilamalla, es dedica especialment a temes industrials i comercials, sempre amb l'objectiu de trobar l'opció immobiliària més adequada per al client.

La immobiliària altempordanesa està enfocada tant als propietaris que volen vendre o llogar de forma ràpida i eficaç els seus terrenys, naus o locals com als empresaris que necessiten una bona ubicació per al seu negoci, sempre amb un preu adequat i acordat per ambdues parts.

En aquest sentit, Negociem Immobiliària concilia les dues parts i tanca l'operació de lloguer o venda. El seu equip de professionals està en constant recerca de productes immobiliaris per a poder oferir als seus clients un ampli ventall d'oportunitats.

Tal com indiquen des de l'empresa, la satisfacció i la confiança dels seus clients són la seva principal motivació per a fer una bona feina i acceptar tota mena de reptes.

Cal destacar que la clau de l'èxit de Negociem Immobiliària SL recau en l'experiència professional del seu equip, la seva eficàcia i tracte de confiança.

Negociem Immobiliària

Adreça: avinguda Empordà, 41. Vilamalla
Telèfon: 872 024 043
Web: www.negociem.es

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook