Roura·Pujol, sl, fundada l'any 1978 per Miquel Roura i Expósito i Josep M. Pujol i Torrent, avui gestionada per la segona generació com a administradors, Carles Roura i Noblejas i Eduard Pujol i Casademont, ofereix des del primer moment acabats per a la llar i materials per a la construcció, amb servei de venda a professionals de la construcció i també al detall a particulars, tant per a obra nova com per a rehabilitació. Situada a la carretera N-IIa, a la sortida de Figueres en direcció a Girona (ara carrer de la Bruguera, 4-6-8), l'empresa disposa d'una àmplia exposició i magatzem.

Des dels inicis de l'empresa, Roura·Pujol, sl, ha esdevingut un referent a la comarca per oferir un servei especialitzat amb la impermeabilització. Seguint l'estricta exigència d'utilitzar fabricants de membranes de primera qualitat i sobretot utilitzant personal propi amb llarga experiència per a la instal·lació dels materials, l'empresa pot oferir el servei d'assessorament i execució per a projectes de nova construcció, rehabilitació de terrasses, impermeabilització de fossats d'ascensor o interiors de garatges i cobertes de naus industrials o també de comunitats de propietaris.

Un tipus per a cada cas

Fent referència a aquest tipus de varietat de clients que es disposa es podria dir que hi ha un tipus d'impermeabilització per a cada cas. I és que no es ven una classe d'impermeabilització, sinó que es ven una mena de solució segura per evitar humitats i/o goteres.

La varietat ve en disposició de la classe de coberta o terrassa a impermeabilitzar, la utilització final de l'espai, si és transitable o no, o fins i tot si es vol aprofitar per ampliar les prestacions tèrmiques d'una coberta. Segons la utilitat de la zona a impermeabilitzar, es poden utilitzar membranes d'origen de betum, algunes autoprotegides per cobertes que no hagin de ser transitables, com cobertes de zones comunes o de serveis de les comunitats de veïns, membranes de cautxú sintètic o PVC i membranes contínues de base poliuretà o de ciment.

Aquestes bases de ciment també s'utilitzen per a humitats de pressió negativa com els fossats d'ascensor o murs interiors amb plantes de garatge o soterranis.

Per tant, la varietat d'opcions implica una experiència al servei d'assessorament molt concret, com poden ser la rehabilitació d'una terrassa, amb l'evacuació de l'aigua, el tipus de membrana a utilitzar segons les inclemències del temps, la protecció d'aquesta membrana tan important com la qualitat d'aquesta, i finalment el paviment d'acabat. Aquest últim utilitzant l'exposició de la venda de material, amb una llarga varietat de paviments ceràmics, de gres o gres porcellànic, i així ampliar els serveis per poder executar la rehabilitació total d'una terrassa des de l'enderroc fins a l'acabat.

ROURA·PUJOL SL

ROURA·PUJOL SL

  • Adreça: carretera N-IIa sortida Figueres direcció Girona
  • Telèfon: 972 501 051
  • Web: www.rourapujol.com