Garden Sant Pere és una empresa familiar que es troba ubicada a la carretera que va de Castelló d'Empúries fins a Sant Pere Pescador. És una empresa amb més de trenta anys d'arrelament, que es dedica al cultiu i a la venda, tant a l'engròs com al detall, d'arbres d'ombra, arbustos, fruiters, palmeres i oliveres. La firma també té una selecció de llavors, productes fitosanitaris i fertilitzants.

Aquesta empresa també posseeix una àmplia selecció d'articles complementaris per tenir cura de les plantes. Aquest és el cas de productes per tractar la terra o els estris de jardí. També disposen de la seva selecció de testos de totes les mides i els colors, articles de ceràmica i de regal, entre altres.

Assessorament als clients

Assessorament als clientsA més a més, l'empresa santperenca destaca per oferir un servei d'assessorament als clients, així com la possibilitat de construir jardins segons les seves demandes i necessitats, i portar tot el material a domicili.

Garden Sant Pere disposa de més de deu hectàrees de viver i plantacions, i una àmplia zona d'exposició de plantes i flors, on contenen més de 15.000 plantes exposades. Alguns exemplars dels quals tenen són centenaris o, fins i tot, mil·lenaris. Tota la seva cartera de productes es pot classificar en un total de deu grans grups: els arbres, els arbustos, les plantes enfiladores, les plantes aromàtiques, de temporada, les coníferes, les palmeres i plantes exòtiques, les oliveres, els arbres fruiters i les plantes d'interior.

Garden Sant Pere està obert al públic de dilluns a dissabte, de les nou del matí a la una del migdia, i de les tres a les set de la tarda. Els diumenges, mentrestant, només obren al matí.

Per a més comoditat, els clients d'aquest establiment tenen a la seva disposició un gran aparcament de fàcil accés, que permet disposar de més comoditat a l'hora de transportar les adquisicions dels clients, ja que per carregar les compres als vehicles no cal patir, perquè es pot fer amb totes les garanties que hi ha a l'abast dels clients.

Garden Sant Pere

  • Adreça: carretera de Castelló, s/n
  • Telèfon: 972 550 535
  • Web: www.gardensantpere.com