Kate Middleton reapareix en públic a bord d'una carrossa amb els seus fills

Es tracta de la primera vegada que la princesa és vista en públic després que el 22 de març anunciés que estava sent tractada amb quimioteràpia d'un càncer

Kate MIddleton.

Kate MIddleton. / EFE

EFE

La princesa de Gal·les, Kate Middleton, ha aparegut aquest dissabte per primera vegada en públic des que li va ser diagnosticat un càncer, a bord d'una carrossa al costat dels seus tres fills en la desfilada que celebra l'aniversari oficial del rei Carles III.

Es tracta de la primera ocasió en què la princesa és vista en públic després que el 22 de març anunciés que està sent tractada amb quimioteràpia d'un càncer contra el qual està fent "bons progressos", segons va dir ella mateixa aquest divendres en un missatge escrit.

Kate, que s'ha mostrat somrient en diversos trams del trajecte, ha saludat amb la mà a les persones que han desafiat a la pluja avui a Londres per a congregar-se al voltant de l'avinguda The Mall, que condueix al palau de Buckingham.

La princesa portava un vestit blanc de la dissenyadora Jenny Packham, amb un barret blanc i negre de Philip Treacy i el fermall del regiment de la Guàrdia Irlandesa, de la qual és coronel.

Poc després de les 10.45 (09.45 GMT), ha sortit de Buckingham la carrossa en la qual es desplaçaven el rei Carles i la reina Camila i només uns instants després ha partit del mateix lloc la carrossa negra en la qual anava la princesa de Gal·les al costat dels seus tres fills, George, Charlotte i Louis.

El marit de Kate, William, anava a cavall al costat dels seus oncles la Princesa Real, Anne, i el duc d'Edimburg, Edward, darrere de la carrossa dels reis i davant de la seva dona i fills.

Un quart d'hora després, la comitiva reial ha arribat a l'àrea de Whitehall, on té lloc la parada militar que celebra tots els anys l'aniversari oficial del rei (malgrat que el real és al novembre).

Està previst que Kate surti al balcó de Buckingham per a participar en la tradicional salutació de la família reial que posarà punt final a les celebracions.

En el seu missatge difós ahir pel Palau de Kensington -la seva residència oficial- al costat d'una foto recent, la princesa va dir que està fent "bons progressos", però que encara no està "fora de perill" i que el seu tractament amb quimioteràpia continuarà en els pròxims mesos.

A més, va confiar a poder ser present en algunes activitats públiques més aquest mateix estiu, encara que va demanar temps i espai per a poder recuperar-se plenament.