Almenys dues persones han mort i altres dues han resultat ferides aquest dilluns a la nit en tres atacs amb arma blanca en diversos municipis del sud-oest de Brussel·les, Bèlgica.

Al voltant de les 18.00 hores (hora local), un ciclista i un vianant van ser apunyalats en el districte d'Anderlecht, a la capital belga. Les víctimes no es coneixien entre si i el culpable va fugir, segons informació preliminar recollida pel periòdic 'La Libre'.

Tots dos --de 62 i 28 anys-- han resultat ferits, un d'ells en estat crític, i han sigut traslladats a centres hospitalaris, informa el portal belga Sudinfo.

Pocs minuts després, sobre les 18.20 hores, s'ha produït un segon atac en el barri de Saint-Gilles, a menys de tres quilòmetres de distància d'Anderlecht, on una persona de 20 ha mort després de ser apunyalada al coll.

Deu minuts després, a 3,5 quilòmetres de distància, al barri de Molenbeek, una altra persona ha sigut atacada amb un ganivet, i ha mort com a conseqüències de les ferides, segons la Policia local, que ha detallat que l'atacant ha sigut finalment arrestat.

Els cossos policials dels tres districtes han assegurat que, "de moment", no es pot establir un vincle evident entre els tres casos.

De moment, les autoritats estan buscant els autors dels atacs en Saint-Gilles i Anderlecht. La Fiscalia està investigant els casos.