El cos d’una col·legiala de 12 anys ha sigut trobat en un bagul divendres a la nit a prop de l’edifici on vivia amb la seva família al nord-est de París.

Un indigent va denunciar a la policia a les 23.00 h el descobriment d’una caixa opaca que contenia el cadàver d’una jove al pati interior d’un edifici. El cos de la col·legiala estava ocult per teixits, segons les mateixes fonts. Al costat de la caixa hi havia dues maletes de mà.

El bagul va ser trobat a la part inferior de l’edifici on vivia la nena, ha precisat la fiscalia. Les primeres constatacions apunten a un cap gairebé arrencat i a inscripcions en el cos de la col·legiala.

Quatre persones arrestades

Quatre persones han sigut detingudes i estan sota custòdia policial, segons han informat aquest dissabte fonts pròximes a la investigació i la fiscalia.

Els investigadors van detenir a la nit tres persones en les proximitats del lloc i una dona aquest dissabte al matí a Bois Colombes, a prop de París. La desaparició de la nena havia sigut denunciada prèviament a la policia, va destacar una font pròxima al cas.

Les càmeres de seguretat de l’edifici van mostrar la noia entrar-hi, però després va desaparèixer, segons una altra font pròxima a l’arxiu. L’autòpsia del cadàver s’ha de fer durant el dia.