El Ministeri de l'Interior de Líbia ha anunciat aquest diumenge la recuperació dels cadàvers de 14 migrants morts en naufragar el vaixell en què viatjaven en el Mediterrani durant el seu recorregut a Europa.

Quatre migrants més han sobreviscut al naufragi de la seva embarcació, que portava a 60 persones, segons la informació proporcionada pel Ministeri. Un total aproximat de 42 persones estan desaparegudes.

L'incident va cridar l'atenció de les autoritats després de l'aparició de diversos cossos a les platges a l'est de la capital del país, Trípoli.

Els guardacosta del país han anunciat una operació per intentar localitzar els migrants que falten. El Ministeri no ha donat més dades del lloc exacte del naufragi ni sobre quan va pasar.

L'anunci té lloc un dia després que Tunísia anunciés el rescat de 44 migrants que van sortir de Líbia amb destinació a Itàlia, i el vaixell va quedar a la deriva en ple recorregut, segons va informar en el seu moment el cap de la Mitja Lluna Vermella a la província tunesina de Medenine, Munji Salam.