El president de Cs, Albert Rivera, ha assumit la "derrota sense pal·liatius" i "sense excuses" i convocarà un congrés extraordinari per la gran pèrdua d'escons. Cs ha perdut 47 escons el 10-N en relació al 28-A i només n'ha obtingut 10. Rivera ha comparegut aquest diumenge a la nit a la seu del partit taronja a Madrid acompanyat dels dirigents de Cs i ha explicat que ha convocat una "executiva nacional urgent" a les 10 hores de dilluns. El president de Cs ha afirmat que cal "marcar un nou rumb" i que la militància "prengui les regnes del partit".

Rivera no ha dimitit tot i que ha dit que assumeix "des del primer minut" i "en primera persona" els "mals resultats". El líder de la formació taronja ha assegurat que vol ser "honrat" i "honest" i "dir la veritat als espanyols". El líder de Cs ha remarcat que ell no va entrar a la política per "tenir un escó" i ha assegurat que a l'executiva de dilluns assumiran "totes les decisions que s'hagin de prendre".

El líder de la formació taronja ha constatat que els votants "han volgut que el PSOE renovi la victòria electoral" i ha dit que és "innegable" que han volgut "més Sánchez, més Vox i menys centre polític".