El trist, dur i cruel relat de Charlie, un nen francès de set anys que pateix assetjament escolar ha commocionat el país.

El petit, que va ser gravat per la seva germana, explicava entre llàgrimes que un nen del col·legi el pega a ell i el seu germà cada dia. A més, diu davant la càmera que vol acabar amb la seva vida i unir-se a Déu.

"Hola, sóc Charlie, tinc set anys, vaig al col·legi Notre Dame de Verdún. Des de fa algun temps, un nen que es diu Nathan em pega tota l'estona i ara pega al meu germà petit". I continua: "Tinc ganes de trobar-me amb Déu, de morir". Afegeix: "Estic fart d'aquest nen. Vull que deixi de pegar-me cada dia".

El menor va a un col·legi catòlic privat a Aisne. La mare va decidir prendre mesures un mes abans de la publicació del vídeo a Internet i va denunciar davant els gendarmes la terrible situació de bullying que patia el seu fill. Ara, després dels 30.000 retuits que ha aconseguit el vídeo a Twitter, els agents investiguen el cas.

La germana de l'assetjat pujar el vídeo al Facebook però després va decidir esborrar-lo. No obstant això, una usuària va preguntar si podia compartir el vídeo a Twitter a la família i arran d'això, s'ha convertit en viral.

Després de l'enrenou, els pares i la víctima han estat rebuts pel col·legi que ha assegurat haver implementat les mesures necessàries, a més d'haver avisat a les autoritats competents.