Almenys vuit persones han mort i un nombre encara indeterminat han resultat ferides en un tiroteig declarat aquest dissabte a la sinagoga de L'arbre de la vida a la ciutat nord-americana de Pittsburgh (Pennsilvània, nord del país) i el responsable s'ha lliurat a les autoritats, segons han confirmat fonts policials a la cadena CBS.

La policia ha confirmat també un intercanvi de trets amb aquest únic assaltant, que ha entrat a la sinagoga, entre les avingudes de Shady i Wilkins, a la zona de Squirrel Hill, al voltant de les 09.45, hora local - 15.45 a Espanya - i ha obert foc contra els presents abans d'atrinxerar-se.

Almenys dos agents de Policia han rebut trets, sense que de moment es tingui més informació sobre aquest aspecte. El responsable dels trets ha resultat ferit, informa la cadena local KDKA.

El president dels EUA, Donald Trump, ja ha estat informat de l'incident. "Els que visquin a la zona han de posar-se a cobert. Sembla que hi ha múltiples víctimes. Compte amb el tirador actiu. Que Déu ens beneeixi a tots!", Ha escrit al seu compte de Twitter.