Els investigadors han localitzat restes que pertanyerien al periodista saudita Jamal Khashoggi, en concret parts del seu cos que haurien estat ocultades pels funcionaris saudites que van participar en el seu assassinat, segons fonts citades per la cadena de televisió britànica Sky News.

Segons aquesta informació, el periodista va ser "tallat" i el seu rostre va quedar "desfigurat". Una de les fonts ha apuntat que s'han trobat restes al jardí de l'habitatge del cònsol de l'Aràbia Saudita a Istanbul, un dels escenaris investigats en les últimes setmanes.

El president turc, Recep Tayyip Erdogan, ha posat en dubte la versió saudita de que Khashoggi va morir durant una baralla, en considerar que totes les proves apunten a un crim "premeditat". "Per què no s'ha trobat encara el cos d'una persona de la qual es va dir oficialment que calia matar-la?", Ha plantejat el mandatari.

Els investigadors turcs s'han centrat en els últims dies els seus rastrejos al bosc de Belgrad, pròxim a Istanbul, i la veïna província de Yalova, a la recerca de les restes del col·laborador de 'The Washington Post', la pista es perd el 2 d'octubre després d'entrar al consolat d'Aràbia Saudita.