La policia italiana ha elevat a 42 el nombre de morts pel desastre del col·lapse del pont Morandi a Gènova després de la troballa de les restes mortals de l'última persona a la qual es tenia per desapareguda.

Es tracta de Mirko Vicini, treballador de 31 anys de la municipalitat genovesa de Amiu. Cal dir, però, que la xifra de morts augmentarà ja que només s'estan confirmant les morts dels cossos identificats.

Prèviament els bombers havien trobat aquesta passada nit a una família de tres persones morta sota la runa, han confirmat fonts oficials a Sky Itàlia.

Els morts van ser identificats com Cristian i Dawna Cecala i la seva filla de nou anys, Kristal, els cossos sense vida dels quals han estat ja extrets pels serveis de recuperació.

L'automòbil trobat completament aixafat sota un gran bloc de ciment que formava part del piló de l'estructura esfondrada a prop de la riba esquerra del riu Polcevera.

El Govern ja ha anunciat una investigació administrativa per determinar les causes del col·lapse del pont i el procés per revocar la llicència d'explotació concedida a Autostrade, l'empresa que gestiona el 80 per cent de la xarxa viària d'Itàlia. La Fiscalia porta a terme una investigació penal.

La secció central del pont, situat entre les ciutats de Polcevera i Gènova i que connecta dues autopistes, es va ensorrar al voltant del migdia de dimarts per causes que encara es desconeixen.