El Parlament britànic es troba acordonat per la policia després que un cotxe s'hagi estavellat contra la barrera de seguretat. Hi ha diversos vianants ferits. El conductor ha estat detingut però la investigació apunta, a l'espera de conèixer les circumstàncies exactes, al fet que ha estat un accident de trànsit, segons mitjans britànics.

El sinistre ha tingut lloc a les 7.37 (hora local) i el conductor ha estat, segons la primera informació difosa a Twitter per Scotland Yard. Diversos vianants han resultat ferits, ha afegit la Policia sense entrar en més detalls.

"A les 07:37 hores, un automòbil ha xocat a les barreres del Parlament. El conductor de l'automòbil ha estat detingut per agents en l'escena. Diversos vianants han resultat ferits. Els oficials romanen en l'escena. Emetrem més informació quan ho tinguem" , indica el tuit de Scotland Yard.

La zona del Parlament va ser escenari al març de 2017 d'un atemptat que va causar la mort de cinc persones i que va ser reivindicat pel grup terrorista Estat Islàmic. El terrorista, Khalid Masood, va atropellar a desenes de persones abans de baixar del cotxe i apunyalar un policia apostat costat de la seu parlamentària.