Almenys 79 persones han perdut la vida pels incendis a Grècia i 187 han resultat ferides -de les quals 23 són menors. Així ho ha comunicat el cos de bombers del país aquest dimecres, quan ha actualitzat el balanç de víctimes mortals arran dels incendis que afecten algunes àrees del país.

Pel que fa als desapareguts, les brigades han assegurat haver rebut "desenes de trucades" sobre desaparicions però de moment no han detallat la xifra d´afectats. Segons els bombers encara queden dos fronts actius importants a la localitat costanera de Rafina, prop d´Atenes, i a l´àrea de Kineta, al sud-oest de Grècia. Per contra, els focs a la zona del Peloponès i a Creta ja estan en recessió. Els incendis van començar dilluns amb 5 focs actius en diverses parts del territori que han afectat sobretot la perifèria de la capital i el sud del país hel·lè.

A banda de l´ajuda ja proporcionada per Xipre i Espanya, el comissari europeu d'Ajuda Humanitària, Christos Stylianides, desplaçat des de dimarts a Grècia, ha anunciat aquest dimecres que Itàlia i Romania també se sumaran a les a les tasques d´extinció del foc enviant 4 avions.