Almenys una persona ha mort i 13 han resultat ferides en un tiroteig registrat aquesta nit en un restaurant de Toronto, en el qual també ha mort l'autor dels trets, segons ha informat avui la policia local.

"Catorze víctimes van rebre trets amb una arma de foc. Una dona adulta ha mort", va indicar la policia a Twitter, en citar al cap policial de localitat, Mark Saudenrs.

La policia va afegir que un dels ferits és una noia jove que es troba en estat crític i que "el sospitós està mort", en al·lusió a l'autor dels trets.

La unitat d'homicidis està investigant els fets. El succés es va produir en la nit de diumenge en un restaurant al barri de Riverdale de Toronto, la ciutat més gran de Canadà.

El comandant adjunt dels serveis d'Emergència, Shawn Staff, havia assenyalat prèviament al diari The Globe and Mail que "diversos presenten ferides de gran gravetat", sense oferir una xifra exacta.

Els testimonis van explicar que havien escoltat prop d'una vintena de trets, i que ràpidament s'havia desplaçat a la zona un gran dispositiu mèdic i de seguretat.