José Ángel Prenda, un dels cinc integrants de 'La Manada' condemnat a nou anys de presó per abusar sexualment d'una jove madrilenya de 18 anys a Pamplona durant els Sanfermines de 2016, ha tornat aquesta matinada al seu domicili del barri sevillà de Amate després de quedar en llibertat provisional.

Minuts abans de les set del matí han accedit caminant a l'habitatge tres persones amb la cara oculta amb caputxes, segons ha pogut comprovar Efe. Primer ha arribat una parella de persones amb la caputxa posada i minuts després ha aparegut una tercera persona amb una caçadora amb caputxa i pantalons texans. Posteriorment han anat entrant a la casa, en la qual es podia escoltar el soroll propi d'una celebració, quatre persones més.

Els integrants de 'La Manada' es troben des d'ahir en llibertat provisional sota fiança de 6.000 euros, una decisió davant de la qual han anunciat recurs de la Fiscalia i les acusacions populars.

La secció segona de l'Audiència Provincial de Navarra va decretar la presó provisional mentre es resolen els recursos que totes les parts del procés han presentat contra la sentència inicial al Tribunal Superior de Justícia de Navarra.

Quatre dels condemnats, José Ángel Prenda, Jesús Escudero, Alfonso Jesús Cabezuelo i Antonio Manuel Guerrero estan també imputats, en una peça derivada del cas 'dels Sanfermines, per una suposada agressió sexual a una jove de Pozoblanco al maig de 2016 .