The Walt Disney Company celebra aquest any el 90 aniversari del naixement de Minnie Mouse i ha anunciat que el personatge comptarà, a partir del pròxim 22 de gener, amb una estrella al Passeig de la Fama de Hollywood. L'estrella serà la número 2.627 i estarà situada al número 6834 d'Hollywood Boulevard, davant del teatre El Capità, segons ha informat la companyia.

Amb aquest guardó, l'estrella de Minnie s'uneix a la d'altres personatges com Donald, Campaneta, Winnie The Pooh, Blancaneus, la granota Gustavo i Mickey Mouse, que va rebre la seva el 1978 amb motiu del seu 50 aniversari.

Minnie va debutar a finals dels anys 20 en el clàssic curt 'Steamboat Willie' amb un estil que buscava unir l'elegància del Hollywood clàssic amb l'encant d'una amiga. Això l'ha convertit en un dels personatges més estimats a tot el món, segons la companyia .

Des de llavors, el personatge ha participat en més de 70 pel·lícules amb papers protagonistes i ha participat en obres d'època, drames costumistes i shows de televisió.

A més, Minnie ha inspirat col·leccions, portades de revista i passarel·les de nombrosos dissenyadors en ciutats com Nova York, París o Tòquio amb el seu clàssic vestit de lunars.