Part del botí de "més de 4 milions d'euros" de joies robades dimecres durant un atracament a l'hotel Ritz de París ha estat trobat, van informar dijous fonts judicials.

"Part del botí ha estat trobat dispers durant l'arrest de tres dels cinc presumptes lladres", ha dit a font esmentada, que no estava en mesura de quantificar la quantitat de joies recuperades.

A més, un dels dos lladres que van aconseguir escapar va deixar caure una bossa amb joies i rellotges, va afegir la mateixa font.

Dimecres cap a les 18h30, els cinc encaputxats van atracar el mític hotel situat a la plaça Vendôme, al cor de la capital francesa, portant-se un botí estimat en "més de quatre milions d'euros", segons una font policial.

Tres van ingressar per la porta del darrere del luxós hotel parisenc, al carrer Cambon, segons dues fonts policials. Armats amb destrals, van trencar les vitrines en què s'exhibien joies i rellotges de luxe, mentre que dos còmplices esperaven fora de l'establiment.

Els malfactors van tractar de fugir per la part del darrere però les portes estaven bloquejades, ha detallat una font. Els tres lladres van passar el botí als seus còmplices per una finestra.

Aquests últims van aconseguir escapar, un en un cotxe i el segon en una motocicleta. De moment, es desconeix el seu parador. Els altres tres van ser detinguts per policies que patrullaven al barri.