Un avió F18 de l'Exèrcit de l'Aire ha patit aquest matí un accident quan s'enlairava de la base aèria de Torrejón de Ardoz, segons han informat fonts de Defensa. En el sinistre hi ha resultat mort el pilot de l'aeronau.

Defensa informa que l'accident de l'aparell, que pertany a l'Ala 12 de l'Exèrcit de l'Aire, ha tingut lloc quan es realitzava la maniobra d'enlairament i afegeix que els equips de rescat estan treballant a la zona.

Fonts del 112, per la seva banda, han confirmat que l'accident ha passat poc després de les 11.00 hores, moment en què han rebut un avís informant de la possible caiguda d'un avió militar.

Els serveis d'emergències han activat els seus protocols i han enviat diverses dotacions a la base, que romanen en situació de prevenció ja que estan actuant els bombers de la pròpia base.

Aquest accident es produeix després que dijous passat, 12 d'octubre, s'estavellés 1 Eurofighter a la base dels Plans (Albacete) quan tornava de participar en la desfilada de la Festa Nacional, sinistre en què va morir el pilot de 34 anys .