Un vehicle ha atropellat avui diversos vianants causant ferides a alguns d'ells, prop del museu d'Història Natural de Londres, va informar la Policia metropolitana, que no ha confirmat encara si es tracta d'una acció terrorista.

L'accident ha passat a primera hora de la tarda i diversos cotxes patrulla de la policia i ambulàncies es troben en el lloc de succés, van assenyalar les fonts. També van indicar que han arrestat a un individu, però no han ofert més dades sobre aquest tema.

La Policia metropolitana ha evacuat el Museu d'Història Natural de Londres com a mesura de precaució, després que diverses persones resultessin ferides en ser atropellades per un vehicle que va pujar a la vorera, van informar fonts oficials.

Les forces de l'ordre també han tancat al públic l'estació de metro South Kensington, la més propera al museu, si bé les altres entrades al subterrani de la zona romanen obertes.

Un portaveu de Downing Street va informar que la primera ministra, la conservadora Theresa May, està seguint d'a prop la situació.

Les imatges i fotografies ofertes a les xarxes socials mostren danys materials causats en la vorera i voltants, així com una important presència d'agents armats sobre el terreny i un helicòpter que sobrevola la zona, en ple centre de Londres i una de les més concorregudes de la ciutat.

Un vídeo penjat en Twitter mostra a un home que està sent retingut per altres quatre persones, cap de les quals va uniformada.

Darrere d'aquest grup d'individus s'aprecia un cotxe de color negre amb la porta del conductor oberta, que sembla que ha col·lisionat amb un altre vehicle.

"S'ha produït un incident greu en l'exterior del museu. Estem treballant amb la policia per oferir informació actualitzada" va informar el Museu d'Història Natural en un tuit.