Quatre espanyols han estat detinguts a Chiang Mai, al nord de Tailàndia, per entrar a robar "pa i coca-cola" de matinada en una cafeteria, un delicte pel qual puden ser condemnats a entre 1 i 5 anys de presó, segons han informat aquest dilluns fonts policials.

L'incident va tenir lloc al voltant de les 04.00 hora local de divendres passat, quan un dels integrants del grup va entrar al local que romania tancat mentre la resta vigilava el carrer, ha declarat l'oficial Patikorn Wangkajai. Les autoritats van arrestar hores més tard als assaltants, les edats ronden la vintena, a l'hostal on s'allotjaven i prop de l'establiment on van sostreure el refrigeri.

Wangkajai va assenyalar que els joves mostraven símptomes d'embriaguesa quan van ser traslladats a les dependències policials. L'oficial va precisar que tres d'ells són a la presó preventiva, mentre el quart va ser posat en llibertat després de dipositar una fiança i a l'espera de judici, la data no ha estat precisada.

El robatori, que en aquest cas compta amb l'agreujant de nocturnitat, està tipificat en el Codi Penal de Tailàndia amb una condemna d'entre 1 i 5 anys de presó.