La policia britànica ha identificat avui a dos dels tres terroristes que van perpetrar l'atac a Londres el dissabte a la nit. Són Khuram Shazad, britànic nascut al Pakistan de 27 anys, i Rachid Redouane, de 30 i d'origen marroquí o libi.

La policia ha assenyalat en un comunicat que tots dos vivien al barri de Barking, a l'est de Londres, i continua investigant per establir la identitat del tercer terrorista.

D'altra banda, la cap de la Policia Metropolitana de Londres, Cressida Dick, ha assegurat aquest dilluns que ara la prioritat és esbrinar si van actuar sols o amb suport de més persones.

La cap de Scotland Yard ha explicat, en declaracions a la BBC, que hi ha dotze persones que romanen detingudes per la seva suposada relació amb l'atac a la capital britànica i que els agents de Policia "han confiscat una enorme quantitat de material forense" .

Dick ha assegurat que la Policia Metropolitana desenvoluparà missions de "protecció" en tot Londres tant per a persones com per a esdeveniments. "És una resposta a molt llarga escala", ha afegit la cap de Scotland Yard.

Minuts abans de les declaracions de Dick, Scotland Yard ha indicat que un nombre indeterminat de persones han estat detingudes en els últims registres que han tingut lloc als barris de Newham i Barking. "Els registres continuen en les dues direccions", ha afirmat la Policia Metropolitana, en un comunicat.