La Policia Local de la Laguna va haver d'actuar la nit d'aquest dimarts en un barri de la ciutat de Tenerife per impedir un nou intent d'agressió a l'alumna de 13 anys que va ser colpejada al migdia del dia anterior, dilluns, només sortir de classe a l'institut la Laboral de la Laguna, a l'exterior del centre.

Fonts de la investigació han assenyalat a la Opinión de Tenerife que es podria tractar d'alguns dels menors que eren al mateix grup que van perpetrar l'agressió dilluns al migdia, la va gravar amb un telèfon mòbil i la va pujar a les xarxes socials. Les imatges han causat una enorme preocupació a les Canàries i a tot el territori nacional pel grau de violència dels atacants i pel fet que alguns animessin a la principal agressora al crit de "¡mata-la!", "¡reviéntala!".

La víctima, la seva família i la família de dues amigues d'aquesta que l'acompanyaven van denunciar a la Policia Nacional que aquest grup de menors, que estaria compost per tres noies i tres nois, la van esperar a fora de la Laboral dilluns al migdia, la vab insultar i una noia la va colpejar amb cops de genoll a la cara i estirades de cabells, com es veu al vídeo.

Però després la van perseguir durant mig quilòmetre mentre la menor es dirigia a casa seva. Van prosseguir amb els insults i les agressions i fins i tot, sempre segons la denúncia de la família, la van arribar a encastar contra un vehicle i a agafar pel coll. La família va presentar el comunicat de lesions ja que la víctima va haver de ser enviada a urgències.

Tot just un dia després, aquest dimarts cap a les 20:00 hores, diversos joves del barri de la Costa van alertar la Policia Local de la Laguna que uns adolescents es trobaven a l'entorn de l'habitatge de la menor agredida preguntant per la seva direcció.

La Policia va enviar una unitat ràpidament, que va detectar la presència d'uns nois que es van donar a la fuga en veure el vehicle en el punt en el que els havien informat que estava aquest grup. No van poder identificar-los.

Estarien suposadament intentant venjar-se de que per culpa de la seva denúncia per assetjament, l'alumne, amic d'ells i amb presumpte parentiu amb una de les agressores, hagi estat expulsat fins almenys el pròxim dia 25. Són, de qualsevol manera, fets que estan en aquest moment sent investigats per la Fiscalia de Menors.