Almenys quatre persones han mort aquest divendres després de ser atropellades per un camió en un carrer comercial al centre d'Estocolm, la capital de Suècia, segons ha informat a la seva pàgina web el diari 'Svenska Dagbladet'. El diari 'Aftonbladet' també ha informat de diverses víctimes mortals.

L'atropellament ha tingut lloc a Drottninggatan, una zona de botigues al centre d'Estocolm. Mitjans locals han informat que la Policia hauria advertit a les persones que estan a la zona que no s'acostin i que podria tractar-se d'un atemptat terrorista.

La Policia sueca, que manté acordonada la zona, ha informat en el seu compte oficial de Twitter de l'atropellament en un concís comunicat, en què ha dit que està intentant recaptar més informació sobre els fets. La policia ha estat alertada a les 14.53 hores que un vehicle havia atropellat a diverses persones prop del carrer Queen, al centre d'Estocolm.

Diversos testimonis dels fets han assegurat a aquest últim diari que el camió ha atropellat diverses persones i s'ha encastat contra una botiga, incendiant-la cabina del vehicle. Un testimoni consultat per l'agència de notícies local TT ha assenyalat que diverses persones ferides estan rebent atenció mèdica al lloc dels fets i que ha vist a diverses "persones amb mantes sobre ells".