23 de març de 2017
23.03.2017
40 Años
40 Años

VÍDEO: Així va ser l'atac al pont de Westminster

A les imatges, difoses per la BBC, es pot apreciar el moment en què una de les ferides cau a l'aigua

23.03.2017 | 09:57
VÍDEO: Així va ser l'atac al pont de Westminster

La cadena britànica BBC ha divulgat un vídeo en el qual pot apreciar-se com va ser part de l'atemptat terrorista de Londres, concretament l'atac al pont de Westminster. A les imatges, preses des de lluny, es pot veure com un cotxe travessa la zona a gran velocitat i el moment precís en què una de les dones ferides cau a l'aigua.
La dona, que es troba ferida, va ser rescatada pels serveis d'emergència després que diverses persones alertessin de la presència d 'un cos flotant al Tàmesi. De moment no se sap amb certesa si aquesta persona es va llançar al riu per evitar ser atropellada pel terrorista o si va caure a l'aigua després de ser atropellada pel vehicle.

Almenys cinc persones van morir, inclòs l'autor de l'atemptat, i 40 van resultar ferides després que un home atropellés amb el seu cotxe a diverses persones al pont de Westminster per acabar lligant contra la tanca del recinte parlamentari. Un cop allà, va intentar entrar a peu armat amb un ganivet, però va ser abatut a trets per la policia.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook