23 de març de 2017
23.03.2017
40 Años
40 Años

El pare del copilot de Germanwings posa en dubte la investigació sobre la catàstrofe

Creu que el seu fill no tenia cap motiu per estavellar l'avió i acabar amb la vida de 150 persones

23.03.2017 | 18:25
Ofrena al monument de la T2 del Prat que recorda les víctimes.

El pare del copilot de Germanwings Andreas Lubitz, Günter Lubitz, ha criticat en una entrevista al diari ´der Zeit´ lles conclusions de la investigació oficial sobre la catàstrofe de l´avió de Germanwings entre Barcelona i Düsseldorf que va causar 150 víctimes mortals als Alps Francesos, de les quals una cinquantena vivien a Catalunya, i ha posat en dubte que el seu fill fes caure l´aparell de manera deliberada tancant-se tot sol a la cabina, tal com va apuntar el fiscal.

En aquest sentit, ha comentat que no hi ha cap "evidència" que Lubitz hagués planificat els fets. "El nostre fill era una persona molt responsable i no tenia cap raó per planificar un suïcidi ni acabar amb la vida de 149 persones innocents", ha afegit el pare del copilot, que aquest divendres oferirà una roda de premsa coincidint amb el segon aniversari del sinistre aeri.

Per Günter Lubitz, "hi ha coses que no s´han investigat potser perquè no han volgut", en relació al vol 4U9525 i ha acusat els mitjans de comunicació sensacionalistes d´oferir una imatge equivocada del seu fill.

El pare d´Andreas Lubitz també explica que disposa d´un informe de periodistes i experts en aviació en què posa en dubte la versió oficial dels fets després d´analitzar les 16.000 pàgines sobre el sumari del cas del Ministeri Públic de Düsseldorf i la comissió especial dels Alps, a França.

Aquest divendres es commemorarà el segon aniversari de la catàstrofe aèria en què van morir 150 persones entre passatgers i tripulació el vol de Germanwings entre Barcelona i Düsseldorf.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook