Un tiroteig en un institut a la localitat francesa de Gasse, al sud del país, ha provocat dos ferits, aquest dijous al matí, segons informen diversos mitjans. Els fets han tingut lloc poca estona després un paquet bomba hagi esclatat a la seu del Fons Monetari Internacional (FMI), a París.

Els fets han tingut lloc al centre Alexis de Tocqueville, on dues persones han resultat ferides lleu segons les primeres informacions després que un tirador, identificat com un jove de 17 anys, hagi obert foc abans de ser reduït i detingut pels agents. Tot i així, la policia manté oberta la investigació tot buscant un presumpte còmplice que hauria ajudat el jove.

Quasi paral·lelament, una altra persona ha resultat ferida lleu per l´explosió d´un paquet bomba a les oficines del FMI a París, al districte XVI de la capital gala. Segons les primeres informacions, la persona que ha resultat ferida és una secretària, que ha obert el paquet que anava dirigit a Jefrrey Franks, cap de l´oficina europea l´ens. Com a resultat de l´explosió la dona ha rebut diverses ferides a la cara i als braços.