Almenys 13 militars han mort i altres 48 han resultats ferits en l'atac amb cotxe bomba comès avui contra un autobús civil en el qual viatjaven soldats a la ciutat turca de Kayseri, va confirmar l'Exèrcit de Turquia.

"En un atac perpetrat amb un cotxe bomba a les 08.45 del dissabte contra un vehicle que transportava a soldats rasos i sergents, han mort 13 dels nostres efectius i 48 han estat ferits", van informar les Forces Armades en un comunicat difós a la seva pàgina web.

En la nota s'indica que aquestes xifres es refereixen només als militars afectats, encara que avança que pot haver-hi civils ferits.

"Els ferits han estat traslladats immediatament als hospitals de la zona per sotmetre's a tractament. A més, s'estima que en aquest abominable atemptat també poden haver quedat ferits ciutadans civils", explica.

Segons les autoritats turques, l'autobús era un vehicle de transport urbà civil que va ser atacat quan efectuava una parada prop del campus universitari d'Erciyes, en una avinguda en la qual es troba també un complex de casernes militars.