La web del Ministeri d'Immigració de Canadà es va col·lapsar quan es va comprovar l'ampli avantatge electoral que té el candidat republicà a la Presidència d'Estats Units, Donald Trump.

La pestanya de "immigrar" de la pàgina web del Ministeri de Ciutadania i Immigració de Canadà va registrar un "error intern" durant la nit electoral nord-americana, en la qual tots els resultats provisionals donen com a virtual guanyador de les eleccions a Trump.

Durant la campanya electoral, els nord-americans havien reflectit a les xarxes socials la possibilitat de creuar la frontera del seu país cap al nord.

A més, les recerques de com mudar-se a Canadà també van augmentar des que Trump va sortir triat com a candidat del Partit Republicà.

I alguns a Canadà, com la província de Nova Escòcia, van aprofitar l'interès dels nord-americans per oferir-se com a refugi per a aquells que volguessin escapar d'una possible presidència de Trump.

En els mitjans socials, la caiguda de la web del Ministeri d'Immigració canadenca ha estat interpretada com a conseqüència del gran nombre de nord-americans que està considerant mudar-se a Canadà davant una possible victòria de Trump.