09 de novembre de 2016
09.11.2016
Eleccions EUA

Els Simpson van predir la victòria de Donald Trump setze anys enrere

En un capítol emès en 2000, la sèrie de Matt Groening ja el va situar com un president que va deixar el país en la ruïna

09.11.2016 | 16:44

Els Simpson ho han tornat a fer. Després de confirmar-que Donald Trump es convertirà en el 45è president dels Estats Units, la sèrie de la família groga més popular a Amèrica del Nord ha tornat a predir el futur. En un capítol emès fa més de 15 anys, en què Lisa es converteix en la "primera dona heterosexual" presidenta dels EUA, es fa referència a l'anterior inquilí de la Casa Blanca, que no és altre que el magnat americà.

En aquest capítol, de la 11a temporada de la sèrie, Bart descobreix com serà la seva vida i la de la seva germana l'any 2030. En una de les escenes, Lisa es troba reunida amb el seu equip de treball, entre els quals es troba Milhouse . El millor amic de Bart informa la presidenta que el país es troba en fallida per culpa de les inversions del seu predecessor. És cert que Matt Groening es va avançar 10 anys en la seva predicció, però no deixa de ser inquietant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades