El líder de Corea del Nord, Kim Jong-un, va instar a les seves tropes a assassinar a alts càrrecs del Govern i les Forces Armades de la veïna Corea del Sud, van informar mitjans estatals, en la primera visita del dirigent a instal·lacions militars en gairebé un mes i mig.

Kim, que va inspeccionar una unitat d'operacions especials de l'Exèrcit Popular, va assegurar que "els combatents del batalló tenen la missió bàsica d'acabar amb l'escòria humana (...) que ocupa càrrecs importants a Chongwadae (la casa presidencial), el govern titella i l'exèrcit" de Corea del Sud, va indicar la KCNA en un comunicat.

El líder va expressar "l'expectativa i la convicció que els combatents del batalló tenen la important missió d'apunyalar els cors dels enemics amb ganivets afilats i trencar les seves esquenes" i els va regalar rifles i prismàtics convençut que "realitzaran amb èxit el seu honorable deure combat".

El comunicat de l'agència estatal va matisar que aquest batalló especial "és una unitat de combat a la qual el comandant suprem atribueix una importància especial i en la qual diposita la més profunda confiança".

De fet, els mitjans nord-coreans van donar una àmplia cobertura fotogràfica a la visita, en la qual el líder va estar acompanyat d'alguns dels més alts càrrecs del règim, com el vicemariscal Hwang Pyong-so, considerat per experts el seu número dos.