Un accident de tren ha deixat avui almenys tres morts i uns 200 ferits en una estació de la localitat de Hoboken, a l'estat de Nova Jersey (EUA), segons informen mitjans locals.

Encara que de moment no hi ha xifres oficials, la cadena CNN, citant els serveis d'emergències, assegura que almenys tres persones han mort i uns 200 han resultat ferits, mentre que el canal ABC afirma que hi ha passatgers encara atrapats dins dels vagons.

Aparentment el tren no s'ha aturat a la seva arribada a l'estació i s'ha encastat contra la instal·lació, fent caure almenys un dels pilars que subjectaven el sostre que cobria les andanes i provocant el seu ensorrament parcial.

A les imatges de televisió i en fotografies difoses per ciutadans a les xarxes socials es poden apreciar importants danys materials i persones sent ateses.

Segons els mitjans, en el moment de la col·lisió hi havia molta gent a l'estació, atès que aquesta ha estat al voltant de les 08.30 (12.30 GMT), en plena hora punta.

Steve Mesiano, un passatger del tren, ha dit al canal MSNBC que en el moment del xoc ha sentit un gran estrèpit i immediatament els llums s'han apagat.

El testimoni, que viatjava en el segon vagó, ha dit que ha vist com el sostre del primer vagó es desplomava i que en sortir ha vist a moltes persones ensangonades.

Per ara, es desconeixen les causes del sinistre, però ABC assenyala que tot apunta a un accident i que no hi ha senyals que hagi pogut tractar-se d'un acte intencionat.

L'Autoritat del Port de Nova York i Nova Jersey (PATH), que gestiona la xarxa ferroviària a la zona metropolitana, ha suspès el servei de trens a Hoboken.

La localitat es troba molt a prop de Nova York, a l'altre costat del riu Hudson, i és molt utilitzada per persones que viuen a Nova Jersey però treballen a Nova York.