Una boliviana de 32 anys va quedar paraplègica el dia del seu casament, celebrat a la ciutat meridional de Sucre, per una caiguda soferta durant la festa quan era portada a coll pels convidats, han informat avui mitjans locals.

La dona va ser ingressada en el servei d'emergències de l'hospital de Santa Bàrbara diumenge a la matinada, segons va declarar als mitjans la directora d'aquest centre de salut, Gilka Guerrero.

El diagnòstic és "politrauma, trauma raquimedular, una luxació de l'cervical C6 sobre la cervical C7, amb compromís de medul·la i paraplegia", va sostenir la doctora.

El succés va passar durant la festa de noces, quan els convidats, seguint una tradició, van aixecar a l'aire a la núvia, però no van aconseguir tornar a subjectar-la, pel que va caure de cap.

"La caiguda va afectar el seu coll, no reacciona, té sensibilitat als seus peus, però no té mobilitat. Actualment està en interconsulta a traumatologia i neurocirurgia i hi ha la possibilitat d'una cirurgia", ha afegit Guerrero.