L'hospital Omar bin Abdelaziz de la ciutat septentrional siriana d'Alep, situat al barri assetjat de Maadi, ha quedat avui fora de servei després d'un bombardeig que ha causat un nombre indeterminat de ferits, segons activistes.

Des d'aquesta ciutat, l'activista Abu Muyahed a Halabi, de l'opositora Xarxa Sham, ha afirmat a Efe per telèfon que han estat avions russos els que han atacat aquest centre sanitari i que "només hi ha hagut ferits lleus, entre els quals hi ha algunes infermeres i metges" .

A l'Halabi ha destacat que l'atac ha causat importants danys materials a l'edifici de l'hospital.

La font ha recordat que "la campanya de bombardejos ha continuat avui contra les zones assetjades d'Alep", situades a l'est de la població i envoltades pels efectius governamentals.

A l'Halabi ha explicat que els atacs aeris han estat portats a terme per avions i helicòpters, que han llançat barrils d'explosius contra aquests districtes, en els quals, segons les seves pròpies xifres, hi ha hagut almenys deu morts.

L'Observatori Sirià de Drets Humans ha registrat un bombardeig per part d'avions de combat i helicòpters no identificats sobre l'hospital Omar bin Abdelaziz i ha apuntat que hi ha informacions no confirmades que ha quedat fora de servei.

L'ONG ha afegit que durant la jornada d'avui ha documentat la mort de dos menors de la mateixa família per un atac aeri contra el districte de Karam Humad, i altres bombardejos contra les zones d'Al Misir, Al Helik, Bab al Hadid, Al Kalasa i Bustan al Qasr.