El president del Parlament Europeu, Martin Schulz, ha condemnat aquest dimarts els atemptats a Brussel·les, que ha descrit com a "atroços". En una piulada, Schulz ha mostrat la seva solidaritat amb les víctimes i ha demanat als ciutadans que es mantinguin "en un lloc segur" i segueixin "les instruccions de les autoritats". Des de la Comissió Europea, la vicepresidenta Kristalina Georgieva ha recomanat a la gent que es quedi "a casa o dins dels edificis". El primer ministre belga, Charles Michel, ha demanat als ciutadans que "evitin tot desplaçament" i que en cas d´emergència truquin al centre de crisi, al número 1771.

Michel ha piulat que està seguint la situació "minut a minut" i que la seva "prioritat absoluta" són les víctimes.

El primer ministre britànic, David Cameron, s´ha mostrat "en xoc i preocupat" pels atemptats a Brussel·les, que segons les autoritats belgues han causat "diverses víctimes". El líder britànic ha ofert tota la seva ajuda a Bèlgica i ha convocat amb urgència una reunió del seu gabinet d´emergències.

La presidenta de Lituània ha condemnat els "terribles actes de terrorisme" a la capital belga i ha ofert la seva solidaritat. Des de Letònia, el ministre de l´Exterior, Edgars Rinkevics, ha dit que té "el sentiment terrible que no es tracta de "si" sinó de "quan" hi pot haver un atemptat. "Letònia està amb Brussel·les i Bèlgica en solidaritat contra el terrorisme", ha piulat.