22 de març de 2016
22.03.2016
Reaccions al atemptats de Brusel·les

Els 28 condemnen els atacs

Els líders europeus asseguren en un comunicat conjunt que l´atemptat a Brussel·les és contra "la societat democràtica oberta"

22.03.2016 | 17:00

Els líders dels 28 estats membres de la Unió Europea han condemnat aquest dimarts en un comunicat conjunt els atemptats de Brussel·les, i han avisat que seguiran "units i ferms en la lluita contra l´odi, l´extremisme i el terrorisme". "Aquest últim atac només reforça la nostra determinació per defensar els valors europeus i la tolerància dels atacs dels intolerants", han indicat els líders europeus. Segons han dit en el comunicat, els atemptats són "un atac contra la nostra societat democràtica oberta". Els 28 han expressat la seva solidaritat amb Bèlgica i s´han ofert per lluitar plegats davant l´amenaça "amb tots els mitjans necessaris".
"Les nostres institucions europees comunes són a Brussel·les, gràcies a la generositat del govern belga i del poble belga", han expressat els 27. "La UE i els seus estats membres seguiran ferms en solidaritat amb Bèlgica", han destacat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook