Almenys 15 persones han mort en l'atemptat amb bomba perpetrat aquest diumenge contra un autobús a Ankara, la capital de Turquia, segons han informat fonts policials a la cadena CNN Turk i recull al seu torn l'agència de notícies russa Sputnik.

El diari 'Hurriyet' informa en la seva edició digital que l'atemptat ha estat perpetrat al costat d'un autobús als voltants del Ministeri d'Educació, al parc Güven, i la cadena de televisió NTV apunta que es tracta d'un cotxe bomba.

L'agència de notícies oficial turca, Anatòlia, havia informat informat d' "un gran nombre" de ferits a causa de l'explosió, ocorreguda al barri de Kizilay. La deflagració, a les 18.30 hores (17.30 hora catalana) ha afectat diversos vehicles.

Nombroses ambulàncies i bombers han acudit a la zona i s'ha evacuat el lloc per por a una segona explosió, sempre segons Anatòlia.

A les xarxes socials han començat ja a circular imatges i vídeos en què es pot veure una densa columna de fum i nombrosos cotxes de policia al lloc de l'atemptat.

Fins a 30 persones van morir en un atemptat suïcida perpetrat el passat 17 de febrer també a Ankara. En aquesta ocasió l'atemptat va ser reivindicat per un grup armat kurd, els Falcons de la Llibertat del Kurdistan (TAK).

L'Estat Islàmic va matar a altres 103 persones en un atemptat contra l'Estació de Ferrocarril d'Ankara perpetrat el 10 d'octubre.