Un periodista d'Al Yazeera camina entre els centenars d'immigrants que s'amunteguen al centre de Budapest per agafar un tren amb destinació a Alemanya. Entre la multitud es topa amb Kinan Masalmeh, un nen sirià que li fa unes commovedores declaracions.

El jove explica amb els seus grans ulls blaus que a la policia europea no li agraden els sirians que arriben a Sèrbia, Macedònia, Hongria o Grècia. Davant aquestes reflexions el periodista li pregunta que quin és el seu missatge. En aquest moment, el nen respon rotund, "simplement pareu la guerra", al que afegeix, "pareu la guerra i no voldrem anar a Europa".

Kinan Masalmeh aprofita l'oportunitat que li brinda el periodista d'Al Yazeera per demanar ajuda per al poble sirià, "per favor, ajudin els sirians. Els sirians necessiten ajuda", clama el nen.

Aquest vídeo arriba just un dia després que el món es commocionarà amb la fotografia del cadàver d'Aylan Kurdi, el petit sirià de tres anys que va morir amb la seva mare i el seu germà en el seu periple a Europa.