23 persones han resultat ferides lleus durant l'aterratge d'un avió d'Air Canada a l'aeroport de Halifax. En l'aparell, procedia de Toronto, hi viatjaven 133 passatgers i 5 membres de la tripulació. L'avió, un Airbus A320 -el mateix model de l'avió de Germanwings sinistrat als Alps francesos_ va sortir de la pista en el moment de l'aterratge, quan queia una forta nevada i hi havia poca visibilitat, segons mitjans locals.

"Tots els passatgers i tripulants han desembarcat de l'avió", ha indicat la companyia, que ha confirmat que 23 persones han resultar ferides però cap d'elles de gravetat tot i que totes van ser trasllades a hospitals locals "per ser objecte d'observació i rebre tractament". 18 dels afectats ja han estat donats d'alta. Un portaveu de l'aeroport, en canvi, eleva la xifra de ferits a 25 els passatgers. L'incident va obligar a tancar l'aeroport de Halifax.

L'avió "ha tingut un aterratge molt difícil", ha explicat Peter Spurway, portaveu de l'aeroport. El morro de l'aeronau ha quedat destrossat i ha patit seriosos desperfectes en una ala. El passatger Randy Hall ha explicat que l'aparell ha sobrevolat en cercles l'aeroport durant mitja hora a l'espera del moment oportú per aterrar, i que durant el descens es va veure "una forta llum". Segons la CBC, s'estudia la hipòtesi que l'avió hagi pogut tocar un cable o pal de la llum, si bé aquest extrem no s'ha confirmat oficialment.