Catalunya al teu abast :: Prensa Ibérica

Articles

Ripolles

Viatge a l’origen de Catalunya: el Ripollès

Poques comarques concentren tant atractiu al seu territori. Les immenses muntanyes del Pirineu, amb les rutes i esports d’aventura, juntament amb monestirs i esglésies testimoni de glòries passades: plans per a tots els perfils i butxaques. Viatjar al Ripollès és sinònim de naturalesa, cultura i gastronomia de proximitat i de qualitat.

Mascotas

Mascotes a primera línia de mar

Al llarg del litoral, la província de Barcelona recull una àmplia oferta de platges on els gossos són benvinguts entre els banyistes

Montsec

Visita al parc astronòmic del Montsec

Les nits d’estiu, quan el sol ha deixat d’escalfar fort i les presses desapareixen, són el moment ideal per estirar-se a l’aire lliure i observar l’espectacle que ofereix el cel nocturn.

Cap de Creus

Una escapada al Cap de Creus

El parc natural ofereix maravilloses vistes, platges úniques i un extens patrimoni arquitectònic amb icones com St. Pere de Rodes

Turismo

El destí més cobejat

Bienvenidos, de nuevo, a la Catalunya turística. Aquest mes de juny ja ha recuperat les xifres a les quals estàvem acostumats abans de la debacle de la Covid-19. Hi han ajudat, per descomptat, esdeveniments com el Primavera Sound i les seves dues setmanes de concerts, les fires i congressos que tornen a captar viatgers i el retorn del tan esperat turisme internacional –encara que haurem de seguir esperant el visitant asiàtic–. I és que Catalunya atrau per molts motius.

Cultura

Propuestes culturals

En aquesta època de l’any tot convida a sortir i compartir noves experiències. En proposem algunes de tan originals com cantar al sol, vincular vins amb literatura o regalar-se un antic banquet egipci.

Sant Pau

Recinte Modernista de Sant Pau

El recinte hospitalari està configurat com un conjunt arquitectònic format per 12 pavellons envoltats d’espais verds i connectats per un quilòmetre de galeries subterrànies.

Anoia

Descobrir la comarca de l'Anoia

Màgia medieval i naturaleza pura. En una escapada a l’Anoia un ha de camnar pels carrers i perdre’s per pobles com la Llacuna, amb els seus vestigis medievals, o pujar fins al castell de Vilademàger, a la seva rodalia. També mereix una visita la llegendària Sant Martí de Tous, també amb carrers empedrats i el castell de la Roqueta. No en va aquí se celebra el primer cap de setmana de juliol el Festival de Llegendes de Catalunya. En l’entorn verd que l’envolta es pot anar d’excursió fins al salt d’aigua de la Fou.

Terres de l'Ebre

Aigua i sorra en perfecta harmonia

Entretancar els ulls, respirar, i deixar que el riu i el seu magnífic entorn entri per tots els sentits. Perquè encara queden llocs capaços de sorprendre el viatger. El recorregut final del riu Ebre i el seu delta, amb l’enorme riquesa paisatgística que li confereixen, són els trets distintius d’aquest territori.

Lleida

Lleida: l’espai natural on es viu l’aventura

Hi ha un lloc on el viatger té l’oportunitat de viure la naturalesa en estat pur, caminar per senders desconeguts i iniciar experiències mai abans viscudes, Lleida.

Castell de Castelldefels

Castell de Castelldefels: forma part de la història

Si existeix un emblema de la ciutat de Castelldefels, és el seu castell. Una construcció que ha acollit segles d’història entre les seves imponents muralles i que encara, avui dia, segueix escrivint noves pàgines en la seva biografia.