5 plans d'estiu per a pares i fills

5 plans d'estiu per a pares i fills

Amb les vacances a tocar, és el moment de planejar activitats de lleure i temps lliure per a nens i famílies. Aquesta selecció d'idees inclou des del paradís de les llaminadures, fins al món dels dinosaures o el primer gran festival de música infantil que se celebra a Espanya, amb tots els seus personatges favorits sobre l'escenari.

logo Lemon
logo Universa Group
logo L. A. Kids
logo LOL
logo Rainbow High
logo entradas.com

Sweet Space Museum

El poder dels dolços i l'estimulació dels cinc sentits és el fil conductor d'aquest espai que inunda de llaminadures i dolços cadascun dels seus racons. Un recorregut multisensorial dissenyat pels artistes visuals del moment (Okuda San Miguel, Antonyo Marest, Agatha Ruiz de la Prada…) i que posa a prova el sentit del gust, l’olfacte i la vista. Núvols de cotó de sucre, columnes de caramel o cascades de xupa-xups són alguns exemples d'aquesta divertida i instagramejable experiència interactiva que inspira la imaginació de grans i petits.

Sweet Space Museum

Mi primer festival

La Patrulla Canina, Bob Esponja, Pocoyo, Peppa Pig, Simón, La Oveja Shaun, PJ Mask, My Little Pony… Tots els personatges favorits dels nens es donen cita en més de sis xous oficials en un mateix escenari i moltes altres activitats addicionals: múltiples inflables, activitats infantils, desfilades, espectacles d'integració, zones de ball i restauració. MI PRIMER FESTIVAL se celebrarà els dies 11 i 12 de juny a l'estadi Wanda Metropolitano, un recinte cinc estrelles que permet la celebració de festivals sense massificacions, que juntament amb el disseny de quatre sessions és garantia de seguretat per a un públic infantil. A més dels escenaris, el recinte acollirà diversos espais que garanteixen la diversió de tota la família, com la zona Meet & Great, on els nens tindran l'ocasió de trobar-se en viu i en directe amb els seus personatges més admirats. Entrades ja disponibles amb un 15% de descompte per a l’esdeveniment infantil més gran mai vist a Espanya!

Mi primer festival

Puy du Fou

És un concepte de parc temàtic únic al món on l'emoció i l'espectacle es donen la mà per gaudir d'un pla ideal en família. Una experiència totalment immersiva i sorprenent on el plat fort són els grans xous, com 'Cetrería de Reyes', amb més de 200 ocells sobrevolant els caps de grans i petits; 'El Último Cantar', que amb una posada en escena revolucionària i una tecnologia inèdita, narra les gestes del Cid Campeador; o ‘Allende la mar Océana', un viatge immersiu per reviure la gesta èpica que va portar Cristòfor Colom i la seva tripulació fins al Nou Món.

Puy du Fou

Dinópolis

Format per un gran parc central a Terol i set centres més en set localitats de la seva província, aquest parc temàtic combina ciència i diversió per viure de prop el fascinant món dels dinosaures. Un recorregut de 4.500 milions d'anys en què descobrir com va sorgir la vida i amb ella les criatures més extraordinàries que mai han existit: els dinosaures.
Una altra opció per a nens apassionats dels dinosaures és Dino World Expo, que arriba al recinte firal d'IFEMA de Madrid el 18 de juny. Aquest muntatge proposa un viatge al període juràssic amb dinosaures a gran escala i impressionants ambients naturals que permeten explorar els senders dels Diplodocus, escoltar el rugit del Tiranosaure o admirar les impressionants ales del Pteranodon. Un viatge al·lucinant en el temps!

Dinópolis

Aventura Amazonia

A quin nen no l'emociona jugar a ser com Tarzan? Els quatre parcs d'Aventura Amazonia que hi ha a diferents ubicacions d'Espanya (Cercedilla i Pelayos de la Presa a Madrid; Marbella, a Màlaga; i Víznar, a Granada), compten amb metres i més metres de tirolines gegants, desenes de jocs als arbres i circuits multiaventura adaptats per a petits i grans que faran cremar adrenalina a dojo. Natura i aventura es donen la mà en totes les activitats, que estan totalment integrades al bosc de manera respectuosa amb el medi natural.

Aventura Amazonia

Aconsegueix ara les teves entrades amb un 15% de descompte
per a MI PRIMER FESTIVAL,
l’esdeveniment infantil més gran mai vist a Espanya!

Top