Andrea, Marcos i Hugo són tres col·legues amb una passió que els uneix i els defineix: la música. Aquests tres amics van decidir muntar fa 5 anys una banda de jazz, i a la seva Sevilla natal van començar a tocar en petits locals i en festes d'amics.

La banda sonora d'un viatge a través d'Europa

Poc a poc, van començar a fer-se un lloc en els locals més "cool" de la capital andalusa, i el nom del seu grup va començar a sonar amb força en els circuits musicals espanyols.

Durant l'últim any, els va anar tan bé que van decidir emprar el que havien recaptat per fer un viatge d'interrail per tota Europa. El viatge de les seves vides: Madrid, Barcelona, Lyon, Berna i Frankfurt fins a Berlín, per tornar per Àmsterdam, Brussel·les, París, Burdeus, Madrid i de nou Sevilla.

A més de conèixer algunes de les principals capitals europees, a Gema se li va ocórrer que seria una gran idea arribar fins a Sant Sebastià i gaudir del festival de Jazz de Sant Sebastià, Jazzaldia, de tornada des de Berlín. Total, tenien un pase de 1 mes, és a dir, tenien gairebé tot el temps del món! D'aquesta manera, no només farien el viatge de les seves vides, sinó que també complirien el somni de veure en directe alguns dels seus artistes preferits.

El seu viatge va començar tal com havien planejat. I després d'assolir el seu primer objectiu, conèixer una de les ciutats més vibrants culturalment del món: Berlín, que era, a més, la meitat del viatge i el punt de tornada a Espanya. Tot i que encara els quedava molt per descobrir i gaudir.

Després de tres setmanes passejant pels carrers de grans ciutats europees, els quedava el seu següent gran hito: el festival Jazzaldia. Però en arribar a Donosti, com el festival és conegut internacionalment i atreu amants del jazz de tot el món, i l'afluència a l'esdeveniment és tan gran que, ja a l'estació de tren, en el seu trajecte des de Madrid, es van adonar que no hi havia allotjament disponible. Ràpidament Hugo va recordar que uns amics seus tenien llogada una casa molt a prop, a Renteria, i que ells podien agafar un tren de la xarxa de Cercanías de Renfe. En poc més de mitja hora estarien amb la resta dels seus amics.

Durant el trajecte, i motivats per les actuacions que han vist durant tot el dia, decideixen fer el que més els agrada: oferir una petita actuació improvisada. Van demanar permís a la resta de companys de vagó i es van llançar a tocar. L'acollida va ser tan bona que el vagó sencer va començar a moure's al ritme que marcaven els tres músics.

En aquest mateix vagó viatjava també l'Amaya, una influencer que arrasa a TikTok. Acostumada a mostrar la seva vida en temps real, va agafar el telèfon i va començar a gravar l'actuació del trio. En pujar-ho al seu perfil, va veure com el vídeo es compartia sense parar. En poques hores ja ho havien vist i comentat milers de persones. Gràcies a aquest viatge tan especial, el grup sevillà no va arribar a actuar a l'edició següent del Jazzaldia, però sí que va despegar la seva carrera musical a Espanya, definitivament.