Qui són els fugitius del tiroteig de Riudellots?

Una baralla entre dos grups va acabar amb un mort a trets i un ferit greu per cops, ambdós germans

Qui són els fugitius del tiroteig de Riudellots?

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadrasegueixen buscant els fugitius del tiroteig mortal d'aquest dijous al polígon de Riudellots de la Selva.

Tot va començar amb una baralla entre dos grups i després va acabar amb un d'ells mort a trets i un ferit greu, que va acabar amb el cap obert arran dels diversos cops de pal de ferro que va rebre.

Un dels grups va marxar després dels fets amb cotxe. Es tracta de més de sis homes que van fugir amb Volkswagen gris i un de blanc. Entre aquests hi ha el pistoler que va disparar contra la víctima mortal. Un home de 34 anys que treballava i regentava amb el seu germà -el ferit- el taller mecànic de camions i empresa dedicada al transport internacional de l'avinguda Mas Vilà de Riudellots.

Els Mossos en el lloc dels fets.

Els Mossos en el lloc dels fets. / Marc Marti

La víctima ferida greu aquest divendres ha rebut l'alta de l'hospital Josep Trueta on dijous havia ingressat greu per un fort cop al cap. Aquest també un empleat del mateix taller. Ambdós són de nacionalitat romanesa. Mentre que els homes que busquen són d'origen magrebí.

L’Àrea d’Investigació Criminal de Girona (AIC) dels Mossos d’Esquadra investiga els fets. El motiu de l’enfrontament es desconeix, però no es descarta que es tracti d’alguna revenja relacionada amb el tràfic de drogues.